سیده زهرا حسینی

کارشناس ارشد علوم بهداشتی در تغذیه عضو انجمن تغذیه ایران عضو انجمن تحقیقات طب سنتی تالیف : کتاب تداخل غذا و دارو عنوان مقالات: 1 _ خرفه؛غذای برتر اینده 2_ بررسی شاخص های تن سنجی با مصرف تخم خرفه در بیماران مبتلا به آسم

افزودن دیدگاه جدید

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • نشانی صفحه‌ها وب و پست الکترونیک بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.